Taktisk Forum in Memoriam

På grund af svigtende brugertilslutning lukkede Taktisk Forum (taktiskforum.dk) i marts 2015, efter mere end 10 år som det bedste og mest vidende forum om tjenesten i det danske Forsvar og landmilitære anliggender generelt. Jeg har gemt mange af de større indlæg jeg har skrevet på Taktisk Forum og agter at give dem deres egen lille sektion her på min hjemmeside.

Det første indlæg jeg har sammenskrevet, er min fremstilling af hvorledes det danske panservåben kunne have set ud i dag, hvis man var fortsat med at bygge videre på den struktur og de planforslag man havde gjort i slutningen af 1980´erne. Det kom til at tage lidt længere tid end beregnet at få redigeret indlægget, idet det viste sig at fylde ca. 33 A4 sider. Du kan finde det enten ved at klikke på billedet herunder, eller igennem hovedmenuen.

Leopard 2A5

Copyright Hærens Operative Kommando

Herudover har jeg lavet lidt oprydning på hjemmesiden og føjet nogle links til på hovedsiden. Jeg er ved at færdiggøre mit arbejde inde i Rigsarkivet, så hvis alt flasker sig burde den længe ventede opdatering om Bornholms Værn komme i løbet af april 2015.

Om Rune Holmeå Iversen

mag.art. i Historie og Forhistorisk Arkæologi. Forfatter, Formidler, Forsker.
Dette indlæg blev udgivet i Nyheder, Opdateringer. Bogmærk permalinket.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.