A possible overlooked reason for the delayed Ukrainian counteroffensive.

Før sommerferien publicerede det Krigsvidenskabelige Selskab min hurtige lille analyse af, hvorfor den ukrainske hær tøvede med at indlede sin modoffensiv. Ifølge min vurdering var en af de primære årsager, at den ukrainske hær ikke ville kunne tolerere de tab der ville være forbundet med en større modoffensiv.

Her i sensommeren 2023, næsten to måneder efter den ukrainske hær indledte en række offensive operationer, er der intet der tyder på, at den grundliggende konklusion i min analyse var forkert, snarere tværtimod.

Læs artiklen ved at trykke på billedet af ukrainske soldater under uddannelse herunder:

Foto, Forsvaret, Forsvarsgalleriet.dk

Om Rune Holmeå Iversen

mag.art. i Historie og Forhistorisk Arkæologi. Forfatter, Formidler, Forsker.
Dette indlæg blev udgivet i Militær analyse, Nyheder og tagget , . Bogmærk permalinket.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.