En lille undskyldning.

Ja desværre blev den lovede fulde opdatering omkring Bornholms Værn ikke rigtig til noget, idet jeg blev “Headhunted” til en stilling på Tøjhusmuseet, hvor jeg skal hjælpe med til at skrive den bog om Hærens historie som skal udkomme i anledning af Hærens 400-års jubilæum til næste år. Så indtil jeg har noget bedre tid i løbet af næste år, er dette projekt lidt lagt på is. Dette betyder ikke, at jeg ikke arbejder videre med de kilder og det materiale jeg allerede har, men at man nok ikke skal forvente at jeg laver alt for mange opdateringer på hjemmesiden.

Før jeg stoppede nåede jeg dog at få det indledende udkast om Bornholms Værn lavet nogenlunde færdigt. Jeg nåede desværre ikke at få kodet links til den i de andre sider, men man kan se mine anstrengelser på følgende URL:

http://baltap.dk/baltap/LandZealand/DK_FSV/BV/BV.html

Kommentarer er som altid velkomne.

Om Rune Holmeå Iversen

mag.art. i Historie og Forhistorisk Arkæologi. Forfatter, Formidler, Forsker.
Dette indlæg blev udgivet i Opdateringer og tagget . Bogmærk permalinket.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.