Vedligeholdelsesopdatering

Hjemmesiden har helt sikkert fået lov at hvile mere end jeg havde lyst til, men i både 2016 og 2017 har det meste af mit arbejde bestået af opgaver der ikke havde noget somhelst med den Kolde krig at gøre. Men sådan kan det jo gå :-).

Jeg har opdateret de forskellige sider med relevant information og ting der er sket siden sidste gang jeg opdaterede. Jeg har også rettet “døde” links. Til sidst har jeg også foretaget lidt rettelser i de to artikler om “Det danske panservåbens mulige udvikling 1990-2014” og “III bataljon Jyske Dragonregiment i 1985”.

Det er mit håb at kunne uploade mere materiale i løbet af efteråret, men siden hjemmesiden her kører som en bi-aktivitet ved siden af det der betaler min husleje, må den altså komme i anden række.

Om Rune Holmeå Iversen

mag.art. i Historie og Forhistorisk Arkæologi. Forfatter, Formidler, Forsker.
Dette indlæg blev udgivet i Opdateringer. Bogmærk permalinket.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.